Päivä 1

Lomalla viimeinkin!

Ihana kuuma lehmänhenkäys tuli heti Venetsiassa lentokoneesta ulos astuessa vastaan. Eikä ihme, lämpömittari näytti 34 astetta!

Ruuhkan ja ”italialaisen ripeyden” vuoksi jonotettiin autovuokraamossa kaksi tuntia! Mutta kai se kannatti, saatiin varaamaamme perheauto-luokan autoa parempi kaara alle samaan hintaan (bontsoorno meilla ei ole auto jooka varattu te). Tai no, parempi ja parempi – Volvo muuttui Mersuksi. 😳

Matkaa ensimmäiseen majapaikkaan tuli n. 210 km. Matkalla nälkä yllätti autoilijat ja poikettiin paikalliselle ABC:lle eli Autogrill-taukopaikalle. Ruokailun jälkeen matka jatkui Toscalano Madernon alueelle, hotelli Albergo Giardinoon. Hotellihuoneeseen päästyämme oli pakko todeta sanonnan ”hyvää ei voi saada halvalla” pitävän melko lailla paikkansa. Huoneessa ei ollut ilmastointia (ja se melkoisen kuuma keli taidettiinkin jo mainita) ja omituinen haju tukki erään matkalaisen nenän ja kutitti kurkkua. Ulkoapäin hotelli kyllä näytti viehättävältä. Kuten myös kuvaan napattu satunnainen ohikulkija!

Onneksi maisemat, lämpö ja alueen ihana tunnelma korvasivat ’hienoisen’ pettymyksen hotelliin!

Iltapalaksi syötiin kunnon pizzat rantakadun ravintolassa. Lyhyet edellisen yön unet ja päivän matkustus simahduttivat matkalaiset jo aikaisin illalla. Huomenna Gardajärven ympäri ajaminen!

 

 

2 thoughts on “Päivä 1”

    1. Ihan kelvollisilta myös maistuivat! 😊 Kyllä italialaiset osaa😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *