Päivä 6

Kahden vaelluspäivän jälkeen notkeina kun norsut ja vetreinä kun virtahevot polkaistiin uusi päivä käyntiin. Ohjelmassa siirtyminen viehättävästä itävaltalaisesta paikasta viehättävään sveitsiläiseen paikkaan (mahtaakohan meillä reissussa muita vastaan tullakaan👍🏻). Ei-niin-viehättävää oli vain kova migreeni, minkä johdosta automatka taittui tumman huivin alla ja alkuilta hotellissa meni makoillessa pimeässä huoneessa. 😞

Ehkäpä tultiinkin juuri siis oikeaan kaupunkiin, nimittäin Zürichin lähellä olevaan Badenin kaupunkiin, joka on vanha tunnettu kylpylä- ja hoitolakaupunki. Huomenna siis hoitoihin ja lillumaan veteen! Kyllä se elämä alkoi voittamaan jo nyt illallakin – ruokaa nassuun, hotellihuoneen ammeeseen hetkeksi rentoutumaan (ja harjoittelemaan huomista isompaa lillumista varten) ja eikun hyvää yötä!

Meidän hotelli Limmathof Baden Hotel.
Hotellin vierellä kulkeva Limmat-joki.
Badenin vanhaa kaupunkia ilta-auringossa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *