Päivä 14

Viimeinen varsinainen lomapäivä vietettiin Venetsian keskustassa pyörien. Jos mahdollista, väkeä oli vieläkin enemmän kuin eilen. En äkkiä ainakaan muista olleeni missään muussa näin ruuhkaisessa turistipaikassa! Mutta jos täällä käy se 16-18 miljoonaa turistia vuosittain ja suurin osa näin kesäkuukausina, niin ei se ihme että massaa riittää. Mietin tuossa, miten mukavaa (lue: ei-mukavaa) täällä olisi asua, kun joka päivä joku satatuhatta ihmistä kulkisi ikkunan alta! Siinä olisi Kaisankujakin aika tukkoinen kun porukkaa painaisi menemään.. Tiedän kyllä yhden kyttäyskoneen, joka takuulla tykkäisi! Wuh!

Pientä ruuhkaa Rialton sillalla.

 

 

 

 

 

 

Tämä Venetsian keskusta / vanha kaupunki koostuu 118 saaresta, joita yhdistää 354 siltaa. Asukkaita on 60 000, koko Venetsian kaupungissa asuu 260 000 ihmistä. (Knoppitietoa, millä voitte päteä seuraavissa illanistujaisissa.) Käytiin katsomassa tätä ihmetystä tänään kanaalista käsin. Kyllä oli romanttista! ❤️ Hieman vähemmän romanttinen oli hinta. Mutta hei, säästettiin onneksi eilen kolme euroa bussissa, ajeltiin vähän vahingossa pummilla niin kuin jotkut hölmöt turistit! 😆

Alla kuvia gongolireissulta. No words..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kuvien yhteydessä olikin jekku! Eihän jäätelöä nyt gondolissa syöty (miksei niissä muuten vois olla tarjoilua hei?!), vaan heti ajelun jälkeen. Tsekkasin vaan olitteko tarkkana!

Ps. Vessatäti ei tänään huutanut. Mutta ei se kyllä hymyillytkään. Muistakaa hei aina olla ystävällisiä ja hymyillä paljon, voitte muuten päätyä vaikka jonkun blogiin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *