Päivä 15

Se olisi tämä reissu sitten paluulentoa vailla valmis.

Numeroina: kolme maata, kuusi kaupunkia, 2 000 kilometriä autoilua, 90 kilometriä kävelyä (kännystä löytyi sovellus, mikä on tietämättämme laskenut askelia 😳), kymmeniä pullovesiä, reilu parikymmentä ravintola-ateriaa.

Ennen kaikkea toinen toistaan hienompia ja ikimuistoisia kokemuksia sekä muistoja, jotka kiitollisena talletan sydämeeni!

Suurin kiitos ihanalle matkakumppanilleni Jorille! Kiitos kun ajoit meitä turvallisesti paikasta paikkaan, selvitit reitit, kannoit tavaroita. Kiipesit vuorille, ihmettelit yhdessä asioita, hassuttelit ja nauroit kanssani. Kiitos siitä, kun sain tämän kaiken hienouden kokea sinun kanssasi! ”Puli ja hasu!” ❤️

Kiitos mun ihana nuoriso! Te osaltanne mahdollistitte tämän reissun olemalla luotettavia ja upeita tyyppejä, jotka uskaltaa jättää kotiin tietäen, että hoidatte vastuullisesti niin itsenne, toisenne, kodin kuin myös lemmikit! Halaus!

Suuri kiitos myös kaikille teille lukuisille 😂 blogin lukijoille! Oli kivaa jakaa tämä kokemus teidänkin kanssanne!

Vaikka matkustelu on hienoa ja hauskaa, on loistavaa aina myös huomata miten paljon kotona on kaikkea hyvää ja ikävöimisen arvoista! Näihin tunnelmiin päätän tämän blogin. Kiitos! Pus! 💋

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *